Eigenaresse Dierking Coiffures in ‘Gloss’

januari 31, 2017 | 0 Comments | Blog

Onlangs heeft de eigenaresse van Dierking Coiffures Arnhem, Anouk Boers-Slegt, in het magazine ‘Gloss’ gestaan. In de rubriek ‘Een andere coupe voor de sterren’ heeft zij Olcay Gulsen advies mogen geven betreft haar coupe en kleur.

Anouk in Gloss:
Ik heb het genoegen om modeontwerpster Olcay Gulsen te voorzien van een coupe- en kleuradvies. Deze prachtige zeer modebewuste vrouw heeft een perfecte gezichtsvorm voor een lob. Mijn advies is om de lengtes van de zijpartijen op schouderlengte te houden, ruim onder haar kaaklijn. De nekpartij mag zoals een lob een fractie korter, zodat er een mooie diagonale lijn naar voren ontstaat. Om het geheel speels, vrouwelijk en toch een tikje stoer te maken zou ik de voorpartij in een vooral niet te korte maar wel a-symmetrische lok knippen. Qua kleur zou ik gaan voor een mooie, diepe chocoladebruine tint. Met daarin verwerkt de contouringtechniek met koudbeige en peach tinten zodat er een diep maar toch zeer gemêleerd kleureffect ontstaat.

 

gloss anouk

Zelf ook advies van Anouk?

Anouk is door haar jarenlange ervaring en enthousiasme een kapster die iedereen van passend advies kan voorzien. Ben je enthousiast geworden na het lezen van haar advies in Gloss? Voor een passend adviesgesprek kun je bij ons altijd een afspraak maken. We bekijken hier wat er het beste bij jouw gezichtsvorm en haarstructuur past. Ook kunnen we al verschillende kleuren met elkaar vergelijken en bepalen welke er het beste bij jouw huidskleur en bij jezelf past.

Een afspraak maken kan bij ons door hier te klikken of bezoek onze Facebook of Instagram pagina.

FacebookTwitterGoogle+Delen

Comments are closed.