Beachevent

juli 23, 2014 | 0 Comments | Events

Dierking - BeacheventBeachevent “De Republiek in Bloemendaal”

Het begon allemaal met de voetbal wedstrijd van Nederland! Met een paar klasgenootjes en ons model hebben we een appartement gehuurd in Zandvoort zodat we op maandag ochtend mooi op tijd, fris en fruitig aan zouden komen in het hotel waar de ‘prepping’ begon! We zaten met ons appartement heel dicht bij een gezellige straat in Zandvoort, dus we hebben wel even gevierd dat Nederland had gewonnen!

We moesten ‘s ochtends verzamelen in een hotel in Zandvoort om daar onze modellen voor te bereiden en het haar + make-up te doen! Ook werden de modellen voorzien van mooie kleding voor de catwalkshow! Nadat alle modellen klaar waren gemaakt, kregen we een lunchpakket mee en konden we op eigen vervoer naar Bloemendaal toe, beachclub De Republiek! Daar ging het zich allemaal afspelen in de loop van de middag! We hebben smiddags als eerste de rehearsel gehad, om te oefenen wat we moesten doen ‘on stage’. Heel erg spannend want ik zou via de microfoon een kleine toespraak houden.

Er waren nog wat andere shows die middag van bekende kappers, maar wij mochten als eerste op! Om onze visie van de trends van deze zomer te showen! Echt gaaf, wat een kick, die spanningen en al die oogjes op ons gericht! Toen ze de microfoon naar mij  hield kon ik alleen uitbrengen, wow wat gaaaf is dit! Dit smaakt echt naar meer!!! Daarna nog even genoten van alle andere shows en toen met een voldaan gevoel en helemaal kapot terug naar huis!! Was echt de moeite waard en had het voor geen goud willen missen!!

Liefs Michelle

FacebookTwitterGoogle+Delen

Comments are closed.