Creative Crash, Paradiso Amsterdam

oktober 11, 2015 | 0 Comments | Geen categorie, Kapsels

Creative Crash

Op zondag 27 september zijn wij met ons team naar Amsterdam gereden om een haarshow van L’Oréal Professionel in Paradiso bij te wonen. ‘Creative Crash’. Het was zo ontzettend gaaf!
Toen we aankwamen zochten we natuurlijk een plek waar we het allemaal goed konden zien.
De DJ draaide al wat nummers, ondertussen hebben we wat drinken gehaald.
Na een half uurtje werd de zaal donkerder en de muziek ging harder; het ging beginnen!

Als eerste kwamen de modellen van Francis Schroembges de catwalk op.
De kleding was donker waardoor de kapsels erg opvielen en de kleuren extra opvielen.
Toen was de beurt aan Tim Kruik, ondanks dat dit zijn eerste echte show was, was het een enorm spektakel. Hij liet vooral heel erg veel mooie herfst kleuren zien.
Naast de prachtige kapsels kregen we ook nog een leuke, frisse kledinglijn te zien van Tailor&Elbaz.
De kleding vond ik erg mooi en ook wel voor iedereen geschikt. De kleuren lichtblauw, roze en wit paste heel goed bij elkaar en vormde een mooi geheel.
Vervolgens kwam Dominic Vleer op het podium. Toen ik hoorde dat hij pas 26 jaar is geloofde ik het bijna niet, het was zo mooi wat hij had gemaakt. Op het podium maakte hij het kapsel helemaal af met de laatste finishing touch.
Hiermee was het natuurlijk nog niet afgelopen, nu was de beurt aan Kinki Kappers.

Kinki had echt alles uit de kast getrokken, van felle kleuren, lichtere kleuren tot pastel tinten.De kapsels die zij maken zijn natuurlijk erg gewaagd, maar ik vind het erg knap hoe ze dit doen. De kleding was erg uitgesproken,  dat maakte het plaatje wel compleet.
Vervolgens kwam er een band met trompetten en drumstellen op het podium, de afterparty kon beginnen!   Wij hebben nog even wat gedronken en gepraat en weer terug naar Arnhem. Dit was de eerste keer dat ik een show meemaakte. Het was echt geweldig! Ik hoop nog veel meer te zien en inspiratie te krijgen, het gaf mij gewoon kippenvel!

Valerie

SHOW

FacebookTwitterGoogle+Delen

Comments are closed.