Eindshow Young Intercoiffure

november 13, 2014 | 0 Comments | Blog

IMG-20141111-WA0012Zondag 9 november, het einde van Young Intercoiffure 2014 nadert. Het was uitkijken naar dat moment waarop we alles wat wij hebben geleerd konden toepassen in de eindshow, en dat is gelukt! Ik kijk terug op een heel erg mooi jaar waarin we heel veel dingen hebben geleerd. Ik ben zo ontzettend trots op mezelf, durf ik dat te zeggen? Ja! Dat durf ik na dit jaar te zeggen!  Zoveel inspiratie en leermomenten die we gelijk in de salon konden toepassen en naar onze eigen hand konden zetten! Ik kan echt zeggen dat mijn persoonlijkheid door dit jaar is veranderd en dat ik dingen heb geleerd waarvan ik nooit had verwacht dat te kunnen!!

Ik ga de meiden en de mensen rondom Young Intercoiffure erg missen, maar in deze kleine wereld komen we elkaar vast en zeker nog is tegen!!

Liefs Michelle

FacebookTwitterGoogle+Delen

Comments are closed.