Mineralogie; natuurlijke make up van zuivere mineralen

december 27, 2016 | 0 Comments | Blog

We kennen allemaal wel het probleem met make-up: verstopte poriën, een droge huid, schilfertjes en make up die we teveel zien zitten op de huid. Sinds kort hebben wij in de salon Mineralogie make up staan en we zijn er allemaal weg van. Naast dat de make up van natuurlijke ingrediënten is gemaakt, ziet het er ook heel natuurlijk uit op de huid. De huid kan blijven ademen, ziet er gehydrateerd, verzorgd en egaal uit.

Doordat de huid goed verzorgd wordt en kan blijven ademen, ga je ook gelijk huidveroudering tegen. De huid blijft elasticiteit behouden doordat de hydratatie hoog blijft. Hierdoor krijg je minder snel last van lijntjes en een ‘vermoeide’ huid.

Natuurlijke make up van Mineralogie; zuivere mineralen en goed voor de huid

Doordat er geen onnodige, toegevoegde stoffen inzitten is de Mineralogie letterlijk een verademing voor je huid. Wij zelf merkten na een week al een zichtbaar verschil; een minder droge huid en de make up blijft mooier zitten doordat de huid gevoed blijft. We willen allemaal goed voor onze huid zorgen en veroudering tegen gaan. Wist je d
at je huid in het midden van je twintiger jaren al elasticiteit verliest? Het is daarom verstandig om heel bewust de producten te kiezen die je op je huid smeert, met name make up.

mineralogie natuurlijke make upOnze stylisten voorzien u graag van advies

Enkele van onze stylisten zijn ook opgeleid tot visagist, waardoor zij uitstekend uit de voeten kunnen met verschillende soorten make up. Zij kunnen u daarom voorzien van passen advies en een opmaaksessie ter plekke. Hierdoor kunt u direct zien wat mooi bij u staat en hoe de producten u bevallen. Wij nemen alleen producten in de salon waar wij 100% achterstaan, de Mineralogie producten zijn hier een voorbeeld van.

Kom gauw eens langs in de salon en laat naast je kapsel, ook je make up look eens vernieuwen!

FacebookTwitterGoogle+Delen

Comments are closed.