Het team


Anouk


Ik ben Anouk Boers en ben opgegroeid in `s-Heerenberg waar ik wederom met veel plezier woon. Ik woon daar samen met mijn man Tim Boers en onze zoon Florian Boers. Sinds 2002 ben ik met heel veel plezier werkzaam bij Dierking Coiffures en 1 januari 2012 ben ik de trotse eigenaresse geworden van mijn eigen salon in Arnhem.

Samen met mijn team streef ik ernaar om bij iedere klant het mooiste uit zichzelf te halen door een persoonlijke passende coupe en door kleur te adviseren. Zowel bij de dames als bij de heren. Ook staan klantvriendelijkheid, kwaliteit, beleving en passie voor het vak vooraan. Doordat wij aangeloten zijn bij Intercoiffure staan wij altijd vooraan bij alle nieuwste (inter)nationale trends en shows. Hiernaast zijn wij veel te vinden bij vaktechnische cursussen om ons vak goed te (blijven) beheersen.

Graag mag ik mijn opgedane kennis en ervaring delen, daarom werken wij altijd met junior kappers. Ieder week train ik zelf met de junioren om ze de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Het is dan ook fantastisch om ze door te zien groeien. Zelf vind ik het authentieke herenvak, dames knippen en een totale kleurbehandeling het leukste om te doen.

Zie ik je snel in de salon?

Liefs Anouk

anouk dierking coiffures arnhem

Michelle


Hallo! Ik ben Michelle en ik ben 24 jaar. Ik werk nu drie jaar bij Dierking Coiffures en ik ben er heel erg trots op dat ik onderdeel mag zijn van zo’n top team. Samen met mijn collega’s blijven wij op de hoogte van de nieuwste trends. Zoals bijvoorbeeld de kleurtechnieken balayage en contouring vind ik erg leuk om te zetten. Hier krijg ik ook ontzettend veel energie van! Ik houd van mijn vak en vind het heel leuk om mensen mooi te maken. Samen met de klant op zoek gaan naar een passend kapsel, daar draai ik mijn hand niet voor om.

Zie ik jou binnenkort bij mij in de stoel?

_dsc0629

Bianca


Hi! Ik ben Bianca, 22 jaar oud en ik kom uit Arnhem waar ik samenwoon met mijn vriend. Ik werk sinds juni 2016 bij Dierking Coiffures en heb het ontzettend naar mijn zin.  Het is een heel gezellig team en er komen ontzettend veel leuke klanten over de vloer.

Ik heb net mijn topstylisten diploma gehaald. Hierbij volgde ik ook visagie, dit kan ik leuk toepassen bij bijvoorbeeld bruiden in de salon. Zo maak je het plaatje compleet! Anouk traint mij één avond in de week, zodat ik aan het eind van het jaar ook mee kan knippen. Nu zet ik veel kleurtjes en föhn ik mooie modellen in kapsels van alle soorten en lengtes. Dit vind ik geweldig om te doen. Tot snel!

_dsc0655

Ilonka


Ik ben Ilonka, ben 22 jaar en ik kom uit Barneveld. Sinds 1 juni 2015 werk ik bij Dierking Coiffures, met heel veel plezier. Ik ben een haarstylist en dit houdt in dat ik alle behandelingen in de salon doe. Wat mij het meeste inspireert zijn kleuringen. Op dit moment ben ik helemaal gek op de kleurtechniek ‘balayage’. Balayage is een techniek die je vanuit de losse hand toepast op het haar en dit zorgt voor een natuurlijke sunkissed look.

Ik doe op dit moment mee aan de Young Intercoiffure. Dit zijn trainingen voor kappers van 19 t/m 26 jaar. Sinds dit jaar is Young Intercoiffure helemaal vernieuwd. Het zijn erg leuke en interessante dagen waarbij we elke keer weer andere trainingen hebben.

Twee tips van mij:
– L’Oréal Denisty Material wax-paste. Dit vind ik een heel fijn product in kort haar bij zowel dames als heren. Het is een stevige pasta waarmee je elke gewenste korte coupe kan creëren met een goede houdbaarheid.
– Kerastase Discipline voor de krul. Deze cleansing conditioner vind ik eigenlijk echt wel een must voor krullend haar, deze zorgt ervoor dat de krul erg mooi bundelt en ook minder pluizig is.

 

_dsc0641

Sera


Aangenaam! Mijn naam is Sera en ik werk ondertussen al meer dan zes jaar bij Dierking Coiffures, je zou bijna zeggen dat ik geknipt ben voor dit beroep. Dit komt niet alleen door mijn passie voor het vak, maar ook door de sfeer binnen het team. Daarnaast heb ik geweldige en ook uitdagende klanten waar ik dagelijks mee werk. Wat ervoor zorgt dat het zo leuk blijft zijn de wisselende haartrends en de trainingen die we regelmatig volgen. Zo blijven we allemaal volledig up to date!

Onlangs heb ik succesvol een cursus allround-wenkbrauwstylist afgerond en binnenkort volg ik een cursus haar opsteken. Dit alles om mijn klanten beter te kunnen helpen en zodat ik ze tot alle tevredenheid van dienst kan zijn. Ik doe niets liever dan klanten weer blij naar huis zien gaan. Graag geef ik je ook wat tips en tricks mee waarmee je je haar zelf ook makkelijk in model kunt krijgen. Tot snel!

_dsc0755

Marlijn


Hoi Allemaal!
Mijn naam is Marlijn ik ben 24 jaar oud en woon in Doetinchem. Ik zit al een aantal jaren in het kappersvak en sinds december 2016 ben ik werkzaam bij Dierking Coiffures.

Ik ben er super trots op dat ik deel uit mag maken van dit team en de salon. Ik word erg geïnspireerd door de cursussen en trainingen die we krijgen. Daarna kan ik dan ook nooit wachten om de nieuwste technieken toe te passen op de klant. Ik vind het leuk om mooie kleuringen te maken en leuke folie technieken toe te passen. Mensen met een goed gevoel de deur uit laten gaan, daar krijg ik energie van en daar doe ik het voor. Tot snel in de salon!

marlijn