Het team


michelle

Michelle


Hallo! Ik ben Michelle en ik ben 24 jaar. Ik ben sinds 2013 werkzaam voor Dierking Coiffures en ik ben er heel erg trots op dat ik onderdeel mag zijn van zo’n top team. Samen met mijn collega’s blijven wij op de hoogte van de nieuwste trends. Zoals bijvoorbeeld de kleurtechnieken balayage en contouring vind ik erg leuk om te zetten. Hier krijg ik ook ontzettend veel energie van! Ik houd van mijn vak en vind het heel leuk om mensen mooi te maken. Samen met de klant op zoek gaan naar een passend kapsel, daar draai ik mijn hand niet voor om.

Zie ik jou binnenkort bij mij in de stoel?

wijke

Wijke


Hi allemaal!

Mijn naam is Wijke, 20 jaar oud en ik woon in Westendorp. Ik ga vanaf 1 juli 2018 werken bij Dierking, en daar heb ik super veel zin in! Heel gaaf om deel uit te mogen maken van zo’n leuk team en te kunnen werken met mooie producten!

Mooi haar maken, daar word ik blij van! Samen met de klant opzoek naar de perfecte coupe en/of kleur voor hem of haar. Het kappersvak is zo leuk omdat je nooit uitgeleerd bent. Er zijn altijd nieuwe knip- of kleurtechnieken waarvoor we op cursus gaan, om zo helemaal up to date te blijven!

Zie ik jou binnenkort in de kapsalon?

fabienne

Fabienne


Hallo!

Mijn naam is Fabienne en ik ben 25 jaar oud.

Ik kom uit Zevenaar, waar ik samen met mijn vriend woon.

In Mei 2013 ben ik afgestudeerd voor allround hairstylist, en sindsdien werkzaam in het kappersvak.

Sinds juni 2018 ben ik werkzaam bij Dierking Coiffure. Ik wil graag nog meer groeien in het vak en daar krijg je hier alle gelegenheid voor. Het leukste vind ik het kleuren zoals balayage of een totale make-over, maar ook het knippen van de herenkapsels vind ik super leuk!

Ik hou van mijn vak en het lijkt me geweldig om dit met jullie te delen. 

Zie ik je snel bij ons in de salon?

cindy

Cindy


Hallo mijn naam is Cindy, en ik ben woonachtig in Ede. Ik ben 1 juni 2018 begonnen als stagiair bij Dierking Coiffures. Inmiddels heb ik al wat dagen proefgedraaid en de sfeer is erg goed binnen het team wat mij heel enthousiast maakt om van start te gaan! 

Ik krijg een hoop energie van alle trainingen die in de salon gegeven worden en dat geeft  vertrouwen om je werk steeds beter te doen. Met veel plezier oefen ik het kappersvak uit en ik hoop mijn opleiding volgend jaar succesvol af te ronden. Ik hoop jullie snel te mogen begroeten bij ons in de salon in Zevenaar.

Liefs Cindy