Beauty

Je kunt bij Dierking voor het complete plaatje terecht.

Je kunt kiezen uit allerlei schoonheidsbehandelingen zoals Shellac, epileren of wenkbrauwen verven. Ook voor je bruidsmake- up (of make-up voor een ander feestje) kun je bij ons terecht. In onze salon maken onze make-up artists je graag op. Je kunt bij ons dus op één adres terecht voor je haar, je handen en je make-up zodat je eenvoudiger kunt plannen en meer kunt genieten van een bijzondere dag.

Prijslijst

  • Shellacv.a. € 33,00
  • Wenkbrauwen Epilerenv.a. € 13,00
  • Wenkbrauwen Vervenv.a. € 13,00
  • Make-up 15min (Mineralogie)€ 22,50

Mineralogie

Mineralogie is een natuurlijke, 100% minerale make-up die je huid een prachtige egale uitstraling geeft zonder dat je het voelt en ziet zitten. Mineralogie is gezonder doordat er geen talk, kleur- en parfumstoffen inzit en voorkomt daardoor vroegtijdige veroudering van je huid. Mineralogie verfijnt de poriën, geeft je een egalere, natuurlijker aanziende huid en veel minder kans op irritaties.

Mineralogie is geschikt voor de gevoelige, acne-, en rijpere huid doordat de mineralen versmelten met de huid. Het is verzorgend door de bijzondere formule van plantenextracten, plantaardige oliën en mineralen.

Blèzi

Blèzi staat bekend om zijn extreem lang houdbare make-up die ook nog eens heel makkelijk aan te brengen is. In 2013 zijn de unieke cosmetische huidverzorgingsproducten ‘Blèzi Skin Care’ geïntroduceerd, die al net zo bijzonder zijn. Ze zorgen voor het huidontspannende effect van Botox, maar dan op een volkomen natuurlijke manier!

De make-upproducten van Blèzi zijn niet bepaald standaard: de formules houden uitzonderlijk lang, zijn parfumvrij, hoog gepigmenteerd, de gebruikte grondstoffen zijn van de allerbeste kwaliteit en de producten verzorgen en respecteren je huid. Alle make-upproducten zijn makkelijk in gebruik en geven een professioneel resultaat.

De huidverzorgingslijn bevat een unieke cocktail aan actieve werkstoffen die nog nooit eerder in cosmetica is toegepast. Daardoor werken de crèmes dieper en intensiever op de huid dan traditionele cosmetica – ze mogen dan ook ‘cosmeceuticals’ genoemd worden. Het resultaat is duidelijk zichtbaar: de huidconditie verbetert, rimpels verminderen en expressielijntjes ontspannen. Het effect van Botox dus, maar dan op een natuurlijke manier.

Beauty Pillow

Beauty Pillow zijn zachte, anti-allergeen, satijnen kussenslopen die je een gevoel van luxe en verwennerij geven en die een weldaad zijn voor huid en haar. Door te slapen op een kussensloop van Beauty Pillow voorkom je slaapvouwen en fijne lijntjes maar ook klitten en pluizig haar. De fijne structuur van het dicht geweven satijn zorgt ervoor dat het vocht wordt behouden voor huid en haar. Ook reguleert het de talgproductie en heeft het satijn een polijstende werking, waardoor je huid niet wordt opgeruwd en het haar kan glijden. Een gladde huid en glanzend haar zijn het resultaat, zonder klitten en pluis. Slaap je mooi met een Beauty Pillow!
intercoiffure