Dierking Arnhem

In Arnhem Noord vind je ons in de Van Lawick van Pabststraat.
Anouk zorgt daar samen met haar specialisten Marlijn, Talitha, Sharon, Birthe, Cindy en Suzan voor de mooiste kapsels en haarkleuren voor dames en heren. Ook dit team blijft zich altijd ontwikkelen. Zo zorgen ze dat jouw kapsel volgens de nieuwste trends en inzichten is.

Team Arnhem

Anouk Boers

Team Arnhem

“Samen met mijn team streef ik ernaar om bij iedere klant het mooiste uit zichzelf te halen. Klantvriendelijkheid, kwaliteit, beleving en passie voor het vak zijn voor mij erg belangrijk.”

Michelle Bax

Team Zevenaar/Arnhem

“Een glimlach op het gezicht van mensen toveren en hen met een fijn gevoel de deur uit laten gaan, daar krijg ik heel veel energie van!”

Talitha Adriaensen

Team Arnhem

“Mijn passie ligt bij het creëren van toffe balayage's en werken met verschillende kleur technieken. Ik ben gespecialiseerd in het knippen van krullen en daar haal ik veel voldoening uit.”

Marlijn Koenders

Team Arnhem

“Het kappersvak blijft zich altijd door ontwikkelen! Zo heb je altijd nieuwe technieken en kleuren en houd je het speciaal en bijzonder voor de klant.”

Cindy Ankersmit

Team Arnhem

“Bij iedereen past weer een andere kleur of een ander kapsel. Het leukste vind ik het om de klanten met een glimlach de kapsalon te zien verlaten en om te zien dat ze echt blij zijn met het resultaat. Dan ben ik zelf ook trots op mijn werk!”

Sharon Paulus

Team Arnhem

“Je kunt mensen laten stralen, met een kapsel kun je iemand zelfvertrouwen geven en mooier maken.”

Birthe

Team Arnhem

"Samen met de klant tot een goed resultaat komen, daar draait het om! En ik ben pas echt blij als de klant met een goed advies over het verzorgen en stylen van het haar thuis naar huis gaat!"

Daphne van den Brink

Team Rheden

Het leukste vind ik als mensen met een lach op hun gezicht de deur uit gaan en ook graag weer terug komen. Het kappersvak is zo mooi omdat je heel creatief bezig kunt zijn en jezelf ook kunt blijven ontwikkelen. Wat ik zelf het leukste vind is highlights zetten en heren knippen.