Intercoiffure

Dierking Coiffures staat garant voor kwaliteit. Daarvan is de Intercoiffurester het bewijs.

Intercoiffure is een internationale organisatie waarbij alleen hooggekwalificeerde kappers uit 35 landen zijn aangesloten. Al in 1985 is Dierking Coiffures toegetreden tot deze gerenommeerde club. Dierking Coiffures hoort bij de 90 topkappers van de sectie Nederland-Intercoiffure. Via internationale uitwisselingen streeft Intercoiffure naar optimale kwaliteit in het kappersvak.

YoungIntercoiffure

Intercoiffure is een wereldwijde organisatie waarbij meer dan 3000 kapsalons zijn aangesloten.

Het bijzondere van Intercoiffure is niet alleen dat het een vereniging is van kappers voor kappers, Intercoiffure is ook een kweekvijver van jonge talenten die de kwaliteit van ons vak op een hoog niveau houden.

Het doel van Young Intercoiffure is het talent in de salon ontwikkelen en opleiden tot allround hairstylisten (trainers) en spil van de salon.

Deze jonge mensen, die allemaal in een Intercoiffure-kapsalon werken, trainen hard om hun vakkundigheid te laten zien, op een podium, bij externe trainingen, maar zeker ook op hun eigen werkvloer. Deze zeer gemotiveerde en gepassioneerde groep jonge mensen is lid van “Young Intercoiffure”. Om lid te worden moet je dus aan strenge eisen voldoen.

Onze salons in Arnhem en Zevenaar zijn actief lid van Young Intercoiffure. Daar zijn we erg trots op!

intercoiffure