Ons Team

Anouk Boers

Team Arnhem

“Samen met mijn team streef ik ernaar om bij iedere klant het mooiste uit zichzelf te halen. Klantvriendelijkheid, kwaliteit, beleving en passie voor het vak zijn voor mij erg belangrijk.”

Michelle Bax

Team Zevenaar/Arnhem

“Een glimlach op het gezicht van mensen toveren en hen met een fijn gevoel de deur uit laten gaan, daar krijg ik heel veel energie van!”

Talitha Adriaensen

Team Arnhem

“Mijn passie ligt bij het creëren van toffe balayage's en werken met verschillende kleur technieken. Ik ben gespecialiseerd in het knippen van krullen en daar haal ik veel voldoening uit.”

Marlijn Koenders

Team Arnhem

“Het kappersvak blijft zich altijd door ontwikkelen! Zo heb je altijd nieuwe technieken en kleuren en houd je het speciaal en bijzonder voor de klant.”

Fabienne Kroes

Team Zevenaar

“Ik ga blij en gelukkig naar huis als ik weet dat ik elke klant van die dag het kapsel heb kunnen geven dat ze voor ogen hadden, zodat ze met een grote glimlach de salon verlaten!”

Cindy Ankersmit

Team Arnhem

“Bij iedereen past weer een andere kleur of een ander kapsel. Het leukste vind ik het om de klanten met een glimlach de kapsalon te zien verlaten en om te zien dat ze echt blij zijn met het resultaat. Dan ben ik zelf ook trots op mijn werk!”

Sharon Paulus

Team Arnhem

“Je kunt mensen laten stralen, met een kapsel kun je iemand zelfvertrouwen geven en mooier maken.”

Birthe

Team Arnhem

"Samen met de klant tot een goed resultaat komen, daar draait het om! En ik ben pas echt blij als de klant met een goed advies over het verzorgen en stylen van het haar thuis naar huis gaat!"

Janneke

Team Arnhem/Zevenaar

Hallo allemaal. Ik ben Janneke, ooit begonnen bij Ria Dierking in Arnhem en nu na jaren weer terug! Ik hoop dat de lockdown snel voorbij is en ik jullie in levende lijven mag ontmoeten! Tot snel!!

Suzan

Team Arnhem/Zevenaar

Hoe vaak hebben mensen dat als hun haar niet goed zit ze zich niet lekker voelen. Ik vind het juist dan leuk om het haar van de klant helemaal naar wens te knippen&stylen zodat ze weer met een lach naar buiten gaan!