Ons Team

Anouk Boers

Team Arnhem

“Samen met mijn team streef ik ernaar om bij iedere klant het mooiste uit zichzelf te halen. Klantvriendelijkheid, kwaliteit, beleving en passie voor het vak zijn voor mij erg belangrijk.”

Talitha Adriaensen

Team Arnhem

“Mijn passie ligt bij het creëren van toffe balayage’s en werken met verschillende kleur technieken. Ik ben gespecialiseerd in het knippen van krullen en daar haal ik veel voldoening uit.”

Marlijn Koenders

Team Arnhem

“Het kappersvak blijft zich altijd door ontwikkelen! Zo heb je altijd nieuwe technieken en kleuren en houd je het speciaal en bijzonder voor de klant.”

Fabienne Kroes

Team Zevenaar

“Ik ga blij en gelukkig naar huis als ik weet dat ik elke klant van die dag het kapsel heb kunnen geven dat ze voor ogen hadden, zodat ze met een grote glimlach de salon verlaten!”

Cindy Ankersmit

Team Arnhem

“Bij iedereen past weer een andere kleur of een ander kapsel. Het leukste vind ik het om de klanten met een glimlach de kapsalon te zien verlaten en om te zien dat ze echt blij zijn met het resultaat. Dan ben ik zelf ook trots op mijn werk!”

Sharon Paulus

Team Arnhem

“Je kunt mensen laten stralen, met een kapsel kun je iemand zelfvertrouwen geven en mooier maken.”

Birthe

Team Arnhem

“Samen met de klant tot een goed resultaat komen, daar draait het om! En ik ben pas echt blij als de klant met een goed advies over het verzorgen en stylen van het haar thuis naar huis gaat!”

Suzan Jansen

Team Arnhem

“Mensen blij maken met hun kapsel, dat is mijn missie. De leuke gesprekken met klanten en mensen die blij deur uitgaan maken mijn dag helemaal goed!”

Daphne van den Brink

Team Rheden

Het leukste vind ik als mensen met een lach op hun gezicht de deur uit gaan en ook graag weer terug komen. Het kappersvak is zo mooi omdat je heel creatief bezig kunt zijn en jezelf ook kunt blijven ontwikkelen. Wat ik zelf het leukste vind is highlights zetten en heren knippen.

Babs Schreven

Team Rheden

“Ik vind het zo’n mooi vak omdat ik al sinds dat ik klein ben met haar en kapsels bezig ben. Het geeft mij een goed gevoel als ik iemands haar mooi heb gemaakt.”

Niels Bierdrager

Team Rheden

“Er wordt elke dag gelachen bij mij op de stoel. Lang haar, kort haar, niks is mij te gek! Ik vind het heerlijk om de klant van een passende coupe en kleur te voorzien, wat bij de klant past als persoon. Het meeste geniet ik ervan om de geknipte coupe te föhnen en stylen.”

Kim

Team Zevenaar

Fabienne

Team Arnhem

Marco

Team Arnhem, Zevnaar, Rheden

Thayrah

Team Rheden