Dierking Rheden

In het centrum van Rheden kun je terecht bij het team van Marianne in de Groenestraat.
In het centrum van Rheden kun je terecht bij het team van Marianne in de Groenestraat. Zij staat samen met Niels, Daphne, Mieke en Babs al met de schaar in de hand paraat om jou weer helemaal mooi te maken. Dit ervaren team laat je niet naar buiten gaan voor je er weer perfect uitziet. Kleurbehandelingen, hairweave, het kan hier allemaal.

Team Rheden

Marianne Roelofs

Team Rheden

Geen dag is hetzelfde, wat klanten en werk betreft. Ik heb al heel wat ontwikkelingen meegemaakt. En die nieuwe innovaties, zowel technieken als producten vind ik geweldig om toe te passen. Bruiden blijven speciaal voor mij, om ze deze bijzondere dag te laten starten met een prachtig kapsel!

Daphne van den Brink

Team Rheden

Het leukste vind ik als mensen met een lach op hun gezicht de deur uit gaan en ook graag weer terug komen. Het kappersvak is zo mooi omdat je heel creatief bezig kunt zijn en jezelf ook kunt blijven ontwikkelen. Wat ik zelf het leukste vind is highlights zetten en heren knippen.

Babs Schreven

Team Rheden

Ik vind het zo’n mooi vak omdat ik al sinds dat ik klein ben met haar en kapsels bezig ben. Het geeft mij een goed gevoel als ik iemands haar mooi heb gemaakt.

Niels Bierdrager

Team Rheden

Er wordt elke dag gelachen bij mij op de stoel. Lang haar, kort haar, niks is mij te gek! Ik vind het heerlijk om de klant van een passende coupe en kleur te voorzien, wat bij de klant past als persoon. Het meeste geniet ik ervan om de geknipte coupe te föhnen en stylen.

Mieke Zenhorst

Team Rheden

Ik hou er van om niet alleen een mooi en passend kapsel te maken maar er ook voor te zorgen dat de klant er thuis ook wat mee kan. Ik geniet er van om de klanten te laten zien hoe ze thuis het mooie haar ook kunnen maken.