Onze Expertise

Om jou te laten stralen, werken we continue aan onze vaardigheden. Inmiddels zijn we specialisten geworden in diverse behandelingen.

Balayage

Balayage is Frans voor ’vegen’. De kleur wordt met een kwast op het haar ‘geveegd’, waardoor er een zachte, subtiele overgang ontstaat. Voordeel van deze techniek is dat je uitgroei veel minder ziet dan bij bijvoorbeeld highlights. Balayage is geschikt voor alle haartypes, bij stijl, slag of krulhaar. Het kan toegepast worden bij zowel blond als bruin haar. Balayage kan op verschillende lengtes toegepast worden. De kleur wordt met verschillende technieken op het haar aangebracht. We kunnen de techniek daarnaast aanpassen aan je haarstructuur. We adviseren je graag welke kleuren het beste bij je huidkleur en ogen passen.

Kleuren

Welke haarkleur past bij jou? Onze specialistes kijken samen met jou naar je wensen en naar de kwaliteit van je haar. Highlights, lowlights, een basiskleur, we denken graag met je mee naar wat het beste bij jou past.

Ons doel:
jou zo mooi mogelijk de deur uit laten gaan!

Curlsys

Je laat niet zomaar iedere kapper aan je krullen komen, want het knippen van krullend haar is totaal anders dan het knippen van stijl haar. De meeste kappers knippen stijl en krullend haar op dezelfde manier, waardoor het krulhaar tegen de natuurlijke valling in gaat met als gevolg droog, weerbarstig haar wat je niet onder controle krijgt. Met Curlsys heb jij prachtige krullen waar iedereen jaloers op is.

Curlsys is een nieuwe revolutionaire krulknip techniek, ontworpen door Brian McLean.
De techniek bestaat uit bundels haar die van nature bij elkaar zitten apart in te knippen. Daardoor krijgt het haar de ruimte om op een natuurlijke wijze op te krullen. Door al deze losse bundels krijgt het haar meer volume en is er nauwelijks nog pluis.

  • Natuurlijk krullend haar dat nauwelijks pluist en er veerkrachtig uitziet
  • Onzichtbare natuurlijke krullen komen weer tevoorschijn
  • Futloze permanenten worden weer vitaal
  • Je haar krijgt twee keer zoveel krullen en twee keer zoveel volume
  • En niet te vergeten: je bent weer happy met je krullen!

Door de 36 verschillende manieren die onder de Curlsys techniek vallen, kunnen we voor elke klant het gewenste kruleffect realiseren. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende Curlsys behandelingen. We vertellen je er graag meer over in de salon!

Doordat deze manier van knippen veel techniek en tijd vereist vragen we je wel om bij het maken van een afspraak te vermelden dat je graag volgens het Curlsys geknipt wilt worden. Dus bel snel en maak snel een afspraak voor jouw nieuwe krullencoupe!

Djarling Hairwave

De allermooiste methode om het haar langer of voller te maken komt uit Denemarken! Djarling staat voor 100% natuurlijk haar van een perfecte kwaliteit. Door het unieke weefsysteem en doordat de structuur overeenkomt met het Scandinavische en dus ook het Hollandse haar, versmelt Djarling Hair echt met je eigen haar. Je eigen haar blijft onbeschadigd en gezond.
Djarling Hair is er in 21 prachtige kleuren die heel goed gecombineerd kunnen worden voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Djarling Hair maakt uitsluitend gebruik van jong, sterk haar met optimale voeding.

Djarling Hair wordt met naald en draad aan het haar bevestigd, er komt geen lijm aan te pas. Het resultaat is een heel natuurlijke look. Het toegevoegde Djarling Hair valt samen met je eigen haar. Je ziet geen streepjes of strengetjes en je kunt je haar ook normaal borstelen, wassen, stylen, een staart maken en zelfs opsteken. De banen worden op zo’n manier geplaatst dat je ze niet ziet. Het voelt dus echt alsof Djarling Hair Extensions deel uitmaakt van jouw eigen haar. Na twee maanden wordt het vlechtje losgehaald en dan wordt het extra haar op een nieuw vlechtje weer teruggeplaatst. Zo wordt je eigen haar nooit te lang belast.

Olaplex

Heb jij droog, dof en pluizig haar? Is je haar slap en futloos en breekt het sneller af dan je gewend was? Probeer dan eens een behandeling met Olaplex. Na de behandeling zal je haar weer glanzen, sterker zijn, minder pluizen en de kleur komt beter uit. Kortom: je haar zal weer stralen! Je haar is na de behandeling elastischer waardoor het minder snel breekt. Ook kun je het makkelijker in model krijgen na een behandeling met Olaplex.

Olaplex is een geweldig hulpmiddel waarmee je je beschadigde haar blijvend herstelt. In onze salon kun je ervoor kiezen om de producten toe te laten voegen aan de haarverf (of ontkleuring) of ze toe te laten passen als losse herstelbehandeling.

Je haar bestaat deels uit zwavelbruggen. Dit zijn sterke verbindingen die de structuur van je haar bepalen. Wanneer die zwavelbruggen breken (bijvoorbeeld door (ont)kleuren, luchtvochtigheid en hittetools als fohns of door UV en chloor in zwemwater) krijgt je haar zichtbare beschadigingen. Je haar wordt doffer, droger en zwakker.

Gelukkig is er Olaplex om dit op te lossen! In Olaplex zit Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, een unieke, werkzame stof die de verbroken zwavelverbindingen herstelt. De zwavelverbindingen komen hierdoor weer terug in hun oorspronkelijke staat. Olaplex herstelt de schade echt aan de binnenkant van je haar en bouwt het resultaat op zonder het uit te spoelen.

De conditioner en het masker van Olaplex geven verrassend mooie resultaten. Ook de kleurpigmenten van haarverf blijven langer opgesloten, zodat je langer kunt genieten van een mooie haarkleur. Ben jij je krullen kwijt? Zelfs die kunnen terug komen na een Olaplex behandeling!

Het allermooiste is dat het resultaat van de behandeling blijvend is. Je haar keert niet zomaar weer terug naar zijn beschadigde staat zodra je stopt met Olaplex.

In onze salons kun je kiezen voor een behandeling met Olaplex. Maar je kunt bij ons ook de thuisproducten kopen. Olaplex producten zijn kleurveilig, vrij van parabenen en sulfaten, vegan en niet getest op dieren.

Olaplex is de meest populaire salonbehandeling van dit moment en de noodzakelijke eerste stap als je beschadigd haar hebt. Ook als je je haar lang wilt laten groeien, is Olaplex een must.

Wanneer kom jij je haar eens echt verwennen?

Prijs is 27.95