Bruiloft

Dierking coiffures, iedere bruid op zijn mooist

Je bruiloft is gepland! Natuurlijk wil jij er op je allermooist uitzien op deze speciale dag. Bij ons kun je op een adres terecht voor je kapsel, visagie en nagels. Met meerdere specialisten in huis is er altijd iemand die jou laat stralen!

In de salon of op locatie, jij kiest!

Jij bepaalt waar je jouw kapsel en make-up gedaan wilt hebben. Je bent van harte welkom in onze salons in Zevenaar, Arnhem en Rheden. Wil je liever thuis of op je trouwlocatie afspreken? We komen met onze materialen graag naar je toe.

Je krijgt niet alleen een feestelijk kapsel en mooie make-up: we geven je ook advies over hoe je er de hele dag (en avond) stralend uit blijft zien. We zorgen dat je kapsel tegen een stootje kan zodat je met een gerust hart kunt omkleden, naar buiten kunt en zorgeloos van je bruiloft kunt genieten.

Niet alleen de bruid

Ook je bruidsmeisjes, moeder en zelfs je aanstaande echtgenoot kunnen bij ons terecht. We zorgen er voor dat iedereen er piekfijn uitziet! De bruidsmeisjes krijgen natuurlijk een kapsel dat past bij jouw haar.

De bruidegom kan bij ons terecht voor een barber treatment en een knipbeurt zodat ook hij er fantastisch uitziet. Willen jullie elkaar niet vooraf zien? Daar houden we natuurlijk rekening mee. Ook twee bruiden kunnen bij ons terecht in de salon of op locatie: onze specialisten zorgen voor mooie bij elkaar passende kapsels en visagie.

Proefkapsel

Wij begrijpen dat je niet zomaar een bruidskapsel wil. Het moet bij jou en bij je gezicht passen. Je kunt daarom kiezen voor een proefkapsel. Die afspraak is altijd bij ons in de salon. We kunnen je dan ook al van alles vragen over jouw wensen, je make-up, eventuele allergieën en de setting van de bruiloft. Zo past jouw kapsel perfect bij je kleding en stijl van de dag. Je krijgt na afloop speciale shampoo en andere goodies mee zodat je op de dag zelf al goed voorbereid bent. We kunnen dan ook afspraken maken over het eventueel kappen van bruidsmeisjes, moeders of de bruidegom.

Je kunt er ook voor kiezen om geen proefkapsel te laten doen. Als je goede foto’s en voorbeelden hebt voor ons, zorgen wij dat jij er geweldig uitziet. We stellen je dan wat meer vragen bij het maken van de afspraak.

De voorbereiding

Komen we bij jou op locatie? Zorg dan dat je je haar al hebt gewassen met alleen shampoo. Je krijgt van ons tijdens de proefsessie een speciale shampoo mee. We hebben genoeg haarspelden, elastiekjes en dergelijke, die hoef je dus niet zelf te kopen. Als je verse bloemen in je haar wilt, moet je die wel zelf regelen en meenemen naar de trouwlocatie. Wij verwerken ze dan in jouw kapsel.

Kom je bij ons in de salon voor je bruidskapsel? Dan wassen wij jouw haar. We hebben genoeg haarspelden, elastiekjes en dergelijke, die hoef je dus niet zelf te kopen. Als je verse bloemen in je haar wilt, moet je die wel zelf regelen en meenemen naar de salon. Wij verwerken ze dan in je kapsel. Ook als je eigen haaraccessoires wilt gebruiken, verwerken we die in jouw kapsel.

Kom zonder make-up naar de salon, of op locatie. Wij hebben alle middelen die nodig zijn voor jouw visagie. We reinigen vooraf je gezicht voor we de make-up aanbrengen.

Traantje weggepinkt?

Natuurlijk kan er van alles gebeuren op deze speciale dag. Een traantje, huilen van het lachen, een hapje eten: wij zorgen dat je make-up er tegen kan! We geven je tips hoe je tussendoor snel even alles bij werkt. Je kunt eventueel de gewenste make-up bij ons aanschaffen.

Heb je nog vragen of heb je speciale wensen? Bel ons gerust, we denken graag met je mee!